One Mix 3 jóga referenciaértékek

One Mix 3 Yoga kompakt laptop 8,4 hüvelykes kijelzővel és 5 wattos Intel Core m3-8100Y processzorral. A hordozhatósághoz tervezték, nem pedig a legszélesebb körű teljesítményt nyújtva … de valójában meglepően képes laptop a legtöbb napi feladathoz.

Az egyik legjobb billentyűzettel rendelkezik az utóbbi években tesztelt, 10 hüvelyk méretű laptopokhoz, és a kis laptop kétmagos processzora és 8 GB RAM-ja elegendő a mindennapi feladatok elvégzéséhez – valójában A mai nap nagy részében az One Mix 3 jóga munkagépemmel dolgoztam (miközben csatlakoztattam egy külső kijelzőhöz és hangszórókhoz).

Aztán kihúztam, újraindítottam, és úgy döntöttem, hogy fut néhány referenciaérték. Noha ez a kis laptop nem ugyanabban a bajnokságban áll, mint egy 15 wattos Intel négymagos U-sorozatú folyamattal és / vagy diszkrét grafikával rendelkező notebook, az több, mint a saját tulajdonában lévő más mini laptopok ellen, amelyek az utcán találkoztak az elmúlt két évben.

Példa : az One Mix 3 jóga kissé alacsonyabb pontszámot ért el, mint az Acer Swift 7 laptop Intel Core i7-8500Y processzorral az egymagos teljesítményben a GeekBench tesztben …, de valójában magasabb pontszámot kapott a többmagos tesztben.

Valószínűleg ezt krétával is megfogalmazhatja, amíg az Acer Swift 7 rajongó nélküli, míg az One Mix 3 jóga nem.

Valóban, amikor letiltottam a ventilátort, az egymagos pontszám 3842 volt, de a többmagos pontszám 6285-re esett vissza … ami még mindig elég jó, tekintve, hogy ez a laptop az Acer Swift 7 árának kevesebb mint felén értékesíti.

Nem meglepő, hogy a Huawei MateBook X Pro , az Intel Core i7-8550U processzorral és az NVIDIA GeForce MX150 grafikával elindították az összes mini laptopot alacsonyabb teljesítményű alkatrészekkel … bár az egymagos teljesítmény nem volt sokkal magasabb.

A PCMark, a 3DMark, a Cinebench és a CrystalDiskMark programot is futtattam az One Mix jógán, és összehasonlítottam a Liliputing áttekintő archívumból származó összehasonlítható eszközök pontszámait .

Az alábbiakban megnézheti néhány pontszámot. Nincs semmi meglepő – összességében ennek a mini-laptopnak a pontszáma nagyon közel áll ahhoz, amit tavaly rögzítettem a még inkább mini 7 hüvelykes One Mix 2S jóga esetében . Ennek van értelme, mivel a két notebook belső belső része hasonló. De az új modell nagyobb, nagyobb felbontású kijelzővel és nagyobb billentyűzettel rendelkezik, ami sokkal könnyebbé teszi az érintéses gépelést.

A One Mix 3 jóga előzetesen megrendelhető a GeekBuying-tól 760 dollárért és feljebb (és 10 dollárt takaríthat meg, ha a BELWFNVY kuponkódot használja).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük