Mini laptop budapesti rendelése esetén, utánvételi fizetést választva, lehetőséget biztosítunk előre egyeztettet "jófogás" átvételi pontok valamelyikén személyesen találkozni cégünk egy munkatársával, és fizetés előtt megtekintési lehetőséget biztosítunk.
További részletekért hívja a 06308354182 telefonszámot.

Képzelj el egy laptopot. Most képzeld el kisebbnek. Nem, kisebb. Olyan kicsi, hogy elég kicsi ahhoz, hogy összecsukja, majd tegye a zsebébe (feltételezve, hogy meglehetősen nagy zsebeid vannak).

Most adj neki egy érintőképernyős kijelzőt, egy 360 fokos csuklópántot, ami lehetővé teszi, hogy úgy használd, mint egy táblagépet, valamint digitális tolltámaszt, hogy írhass vagy rajzolhass a képernyőn.

Leteszteltem a cég első laptopját egy 7 inches kijelzővel az év elején, és miközben találtam valami elbűvölőt a tervezéssel kapcsolatban, amit a kis számítógép hihetetlenül lassú teljesítménye tett tönkre.

Most egy Netbook visszatért néhány új modell: az egy  2  egy Intel Core m3-7Y30 Kaby Lake processzor, valamint az egy  2S  egy mag m3-8100Y Amber Lake chip.

A CPU frissítés biztosan segít, de így mozog a eMMC tároló egy gyorsabb SSD.

Az egy  2S a tökéletes mini PC? Nem feltétlenül. Még mindig van egy szűk billentyűzet, amely megnehezíti a gépelést. És az új modellnek zajosabb ventilátora van, rövidebb az akkumulátor élettartama, és magasabb az árcédulája. Egy Netbook is kihagyta a backlit billentyűzet ezúttal körül.


Mégis, ha a zsebméretű Windows számítógépek, az egy  2S lehet az, hogy megverte ... egyelőre.

Áttekintés

Ha az egy  2S ismerős, ez azért van, mert a fizikai design gyakorlatilag azonos az eredeti egy  . Az egyetlen különbség az, hogy az új modellnek nincs micro USB portja (USB-C-t használ töltéshez), a billentyűzeten található szóköz melletti ujjlenyomat-érzékelővel rendelkezik, és nincs háttérvilágítású billentyűzete.

És ha az egy   ismerősnek tűnt, az azért volt, mert egy elég otromba lopás volt a rendőrség zsebéből, ami tavaly indult. Mindkét számítógép kis laptopok 7 hüvelykes kijelzővel, a billentyűzetkiosztás pedig gyakorlatilag azonos, bár az egyik Netbook inkább egy optikai érintésérzékelőt választott, mint egy mutatóeszközt.

A GPD ezen a nyáron indította el a Pocket 2-t, és karcsúbb kivitelű, gyorsabb processzorral, továbbfejlesztett billentyűzetekkel rendelkezik, de a mutatóeszközt az űrsáv mellé ejti, és az érintésérzékelőt ügyetlenül a jobb felső sarokba helyezi. A Pocket 2-nek nincs 360 fokos zsanérja vagy backlit billentyűzete... ami miatt néhányan azt kívánták, hogy legyen egy laptop, ami kombinálja a Pocket 2 funkcióit és az egy  jógát.

Az egyetlen  2S  ... majdnem az a számítógép. Ez a legerősebb processzor elérhető egy 7 hüvelykes mini laptop ma. Ez egy kabrió tabletta, nem úgy, mint a Pocket 2. És van rajta tolltámasz.

De még mindig ugyanaz a kínos billentyűzetkiosztás található az első generációs eszközök, és csepp a háttérvilágítás billentyűzet. És bár felülmúlja az összes többi mini laptop, amit teszteltem ebben az évben, amikor a referenciaértékek, akkor is lesz elég meleg és zajos használat közben-bár lehet engedélyezni egy csendes mód, amely csökkenti a ventilátor sebességét (és zaját) cserébe egy kis teljesítmény.

Érdekes módon Egy Netbook nem zavar, hogy egy új parancsikont a billentyűzeten, hogy a szolgáltatás — nyomja meg az Fn+Esc, hogy engedélyezze a csendes üzemmód, majd a grafikai az Esc billentyűt azonos a társaság használt billentyűzet háttérvilágítás-vezérlés az eredeti .

Tervezés és specifikációk

Szóval mennyire kicsi ez a dolog? A súlya körülbelül 1 font, 3 uncia, méri 182mm x 110mm x 17mm (7.2" x 4.3" x 0,67").

Minden normális laptophoz képest nevetségesen kicsi. De összehasonlítva a legújabb termés hasonló eszközök, ez elég szabványos. Sőt, a billentyűzet még mindig úgy néz ki, mintha a tavalyi rendőrség zsebéből tépték volna le.

Nincs elég hely a teljes méretű billentyűk, még a viszonylag kis ábécé kulcsok, van néhány további kompromisszumok — a szám gombok segítségével, majd a nyilakkal vagy fél-magasságú, egyes írásjelek kulcs fél szélességű, hogy a Caps Lock billentyű ragadt a jobb oldalon, a kulcs, pedig a vastagbél, illetve aposztróf kulcsok, ahol nem azt várod, hogy legyen.

Meg tudom érinteni a gépelést ezen a billentyűzeten. De eltartott egy kis ideig, hogy megszokja a billentyűzetkiosztást, és hajlamos vagyok 6-8 ujj helyett 10 és a top gépelési sebesség talán 50-60% olyan gyors, mint egy normál billentyűzeten. A nagyobb kezű emberek még nehezebben tudnak gépelni.

Nincs hely egy teljes méretű érintőpadnak is, így az egyik Netbook egy optikai érintésérzékelőt választott, amely a szóköz közepén lóg ki, valamint a szóköz alatti bal-jobb kattintás gombokat. Ez nem olyan pontos vagy könnyű használni, mint egy touchpad, és nyilvánvalóan nincs támogatás multitouch gesztusok (nem hiszem, hogy fizikailag lehetséges, hogy két ujját az érzékelő egyszerre). De ez azt jelenti, hogy nem csak az érintőképernyő vagy egy külső egér segítségével manipulálni a kurzort.

A legtöbb esetben a billentyűzet nem változik az eredeti egy  . De van néhány dolog, hogy állítsa be az új modell egymástól — a Ctrl és Fn billentyűk váltottak pozíciókat. Van egy ujjlenyomat érzékelő a jobb kattintás gomb és az otthoni kulcs között. És már nincs háttérvilágítás.

Most nyomja meg a Ctrl + Esc nem kapcsol ki a billentyűzet fény többé. Ehelyett bekapcsolja a csendes módot (ami csökkenti a ventilátor hangerejét, lelassítja a processzort egy kicsit, hogy a rendszer ne melegedjen túl, miközben csendben fut).

A Mini laptop 2S  alumínium alvázzal rendelkezik, hátul ventilátorral, bal oldalon semmi, jobb oldalon pedig néhány csatlakozó: fülhallgató-csatlakozó, microSD-kártyahely, micro HDMI-csatlakozó, USB 3.0 típusú A-port, valamint USB 3.0 típusú C csatlakozó, amelyet töltésre és/vagy adatokra használnak.

Az eredeti egy   volt az összes ilyen plusz egy micro USB port, hogy használták a töltés. Egyrészt nem bánnám, ha lenne még egy USB port az új modellen. Ezzel szemben az USB-C töltő sokkal szebb (fonott kábellel és összecsukható Villákkal együtt), és sokkal gyorsabban tölti fel a kis laptopot. Szerintem ez egy tisztességes csere.

A laptopot táblagép módba válthatja úgy, hogy a képernyőt addig tolja, amíg a billentyűzettel vissza nem tér. A zsanér nagyon merev, így meg kell nyomni elég nehéz, hogy ezt, de ez egy jó dolog, mert ez azt jelenti, hogy a képernyő nem hajlamos remegni, amikor gépelés laptop módban.

Tablet módban a billentyűzet automatikusan kikapcsol, így nem kell aggódnia, hogy véletlenül gépel, miközben a számítógép a kezében olvasni, nézni, vagy játszani. Sajnos van egy kulcs, ami nem kapcsol ki automatikusan - a bekapcsoló gomb. Ez a jobb felső sarokban a billentyűzet, és lehetséges, hogy véletlenül megüt egy ujját, miközben megragadja az egy  2S  tabletta módban, így meg kell tanulni, hogy egy értelemben, ahol a bekapcsoló gomb van, és elkerülje az ujjaival, ha nem akarja, hogy tartsa a számítógép aludni, miközben megpróbálja használni.

Érdekes módon, bár a bekapcsoló gombot könnyű megérinteni, a számítógépet véletlenül alvó állapotba helyezni, néhány másodpercig nyomva kell tartani a gombot a számítógép bekapcsolásához vagy alvó állapotból való felébresztéséhez. Mivel nincs háttérvilágítás a bekapcsoló gomb, meg kell kukucskálni az állapotjelző fény oldalán a számítógép, hogy tudja, mikor lehet emelni az ujját (vagy csak kitalálni... de akkor lehet, hogy meg kell nyomni a gombot többször is).

A számítógép aktív digitalizálóval rendelkezik, és ha az opcionális tollat kapja, 2048 nyomásérzékenységi szintet támogat.

A motorháztető alatt a modell szerepelt ebben a felülvizsgálatban van egy Intel Core m3-8100Y Amber Lake processzor, 8GB RAM, és egy 256GB PCIe szilárdtestalapú meghajtó-bár én valójában nem láttam az SSD, amikor megnyitottam az alján a laptop. Lehet, hogy el kell távolítania az alaplapot, hogy megtalálja, de nem akartam megkockáztatni, hogy megsérül az eszköz.

Az egy  2S  van egy 7 hüvelykes, 1920 x 1200 pixel kijelző, amely úgy néz ki, elég tisztességes, hogy a szemem, a 6,500 mAh akkumulátor, amely tartja a laptop fut (néhány órán keresztül), dual-band WiFi, és Bluetooth 4.0.

Egy dolog nincs benne? Egy webkamera. Nincs sok hely egy felett a képernyő, és egy Netbook úgy döntött, hogy nem tesz egyet a képernyő alá, vagy az egyik oldalon bezels.

Megjegyzések a 7 hüvelykes laptop

Az a helyzet egy 7 hüvelykes kijelzős laptoppal, hogy ez egy 7 hüvelykes kijelzős laptop.

Az egy  2S  tud csinálni, csak körülbelül mindent, amit egy nagyobb számítógép is. Használhatja dokumentumok készítésére és szerkesztésére, játékok lejátszására, videók nézésére, az interneten való böngészésre, e-könyvek olvasására vagy akár videók szerkesztésére. De a készülék kompakt mérete azt jelenti, hogy néhány dolog, ami könnyű egy nagyobb gépen lehet egy kicsit nehezebb csinálni az egy  2S.

A jó oldala, hogy a kis méret is azt jelenti, hogy a kis számítógép könnyebb, hogy magával bárhová megy.

Nem tudok olyan gyorsan gépelni a Mini laptop 2S , mint tudok egy eszköz egy teljes méretű billentyűzet. De gyorsabban gépelek a laptopon, mint a telefonomon.

A Hozzáadás egy ujjlenyomat-érzékelő ezen a modellen is egy szép érintés, mivel ez takarít meg néhány gépelés. Az érzékelő érintésével történő bejelentkezés azt jelenti, hogy a számítógép bekapcsolásakor nem kell jelszót vagy PIN — kódot begépelnie, és úgy találom, hogy az érzékelő meglehetősen gyors és pontos-ritkán kellett többször megérintenem a bejelentkezéshez.

Az egy  2S  7 hüvelykes, 1920 x 1200 pixel képernyő valójában nagyobb felbontású, mint a 22 inch, 1920 x 1080 pixel monitor használom az asztalomon. De azokat a pixeleket sokkal kisebb helyre csomagolja. Ha a Windows DPI-t 100% - ra állítja, a szövegek és képek nagyon, nagyon kicsinek fognak tűnni.

A dobozon kívül a méretezés 200 százalékra van állítva, ami azt jelenti, hogy a kijelző felbontása 960 x 600. Nem fér el annyi tartalom a képernyőn egyszerre, de sokkal könnyebb látni.

Találtam egy szép kompromisszum volt 175% - os méretezés, de akkor is megpróbál 150 vagy 125 százalék, ha a látás jobb, mint az enyém (vagy ha nem bánja, hogy a Mini laptop 2S hüvelyk az orr.

Az elmúlt hetekben írtam több cikket Liliputing segítségével csak az egy  2S , és amennyire meg tudom mondani azokat a cikkeket szerepelt csak a szokásos számú tipus.

A gépet is magammal vittem egy nap New York-ba. Ez volt az egyetlen PC, amit magammal vittem, és képes voltam több cikket írni, jegyzetelni, feltölteni néhány videót a YouTube-ra, és általában mindent megtettem volna, ha lett volna egy nagyobb laptopom.

Ezzel együtt, azt hiszem, a billentyűzet elviselhető gépelés ki néhány száz szót egy időben, de valószínűleg nem akar írni egy regényt erről a dologról. A szokatlan billentyűzetkiosztás azt jelenti, hogy még több hét használat után is, még mindig találom magam vadászat az aposztróf vagy vastagbél kulcsok, amikor szükségem van rájuk. A kulcsok olyan közel vannak egymáshoz, hogy az ujjaim szorosan össze vannak kötve, miközben gépelek, ami egy idő után kényelmetlenné válhat. Az optikai érintésérzékelő kevésbé precíz, mint a normál érintőpanel — bár a vezeték nélküli egér csatlakoztatása segít egy kicsit.

Elméletileg a számítógépet két kézzel és hüvelykujj-típussal is tudja tartani. De úgy találtam, hogy a billentyűzet egy kicsit túl nagy ahhoz, hogy kényelmesen.

Persze az egy  2S nem csak egy notebook. Ez is egy tábla. Az érintőképernyő kijelzője egy másik beviteli módot ad, illetve ha visszatolja a képernyőt, és tablet módban tartja a számítógépet, a képernyőn megjelenő billentyűzet segítségével írhatja be vagy használhatja a Windows 10 Windows Tintarendszerét kézírásra.

Szörnyű a kézírás, középszerű, stick-ábra, rajz képességeit, így nem sok időt töltött a toll használata, de úgy tűnik, hogy működik az írás, a rajz, vagy kölcsönhatásban Windows.

A képernyőn megjelenő kurzor mozgatásához a toll hegyét érintse meg a képernyőhöz a bal egérgombbal, vagy tartsa lenyomva a toll egyik gombját, miközben a képernyőre koppint a jobb kattintáshoz.

Mivel a számítógépnek nincs nyílása a toll tárolására, egyedül vagy, mert kitaláltad, hogyan kövesd nyomon a tollat.

Táblagép módban könnyebb a számítógép segítségével könyveket olvasni vagy érintésbarát játékokat játszani. Ez is teszi a tisztességes hordozható médialejátszó, és ha dönthető a képernyő vissza 270 fok vagy így helyett 360, akkor használja a billentyűzetet, mint egyfajta állvány fel a rendszer egy lapos felületen (mint egy repülőgép tálca asztal).

Bár rengeteg kabrió tablet-stílusú Notebook van a piacon, az egy  2S  az egyik legkisebb, legkönnyebb. Mindössze 1,2 Font, nagyon kényelmes, hogy tartsa az egyik kezét, miközben olvas, nézni, vagy játszani — valami, ami nem mindig igaz a nagyobb kabriók.

De amikor a számítógépet termelékenységorientált feladatokhoz használja, az apró billentyűzet és kijelző egy kicsit kényelmetlen lehet. Az is nehéz, hogy több apps vagy windows egymás mellett a 7 hüvelykes képernyőn, így ez a számítógép, hogy lehet, hogy jobb egy taskerek, mint a nehéz multi-taskerek.

Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet futtatni háttér feladatokat mégis. Szerencsére a Core m3-8100Y processzor, 8GB RAM, és 256GB SSD tartja a dolgokat huppanás végig akkor is, ha már több alkalmazás fut.

Valójában, az egy  2S  a leggyorsabb eszköz, amit teszteltem ebben a kategóriában a mai napig.

Teljesítmény

Az egyik Netbook első mini laptopja nagyon, nagyon lassú volt. Könnyű lenne hibáztatni, hogy a számítógép olcsó, alacsony teljesítményű Intel Atom x5-Z8350 processzor, de már használt sok eszköz Atom chipek. Az eredeti egy   lassabb volt, mint a legtöbb Atom meghajtású eszköz megjelent az elmúlt években.

Szóval jó látni, hogy egy Netbook új modellje az egyik leggyorsabb eszköz az osztályban. Ez egy SSD-vel, a felső olvasási és írási sebesség, amely szó szerint 10-szer gyorsabb, mint azok az eMMC tároló az egy  . A processzor sokkal jobb CPU-és GPU-teljesítményt nyújt.

A modell szerepelt ebben a felülvizsgálatban powered by Intel Core m3-8100Y processzor, amely segít az egy  2S  felülmúlja a versenyt a legtöbb teszt. Ez magában foglalja a GPD Pocket 2 (7. generációs mag m3 chip), a Topjoy Falcon (Pentium Silver N5000 processzor), és természetesen az eredeti egy   (Atom z5-Z8350).

Az egyetlen kivétel lehet a GPD Win 2. Ez egy kézi játékgép, amit idén adtak ki. Mint a GPD Pocket 2, van egy Intel Core m3-7Y30 processzor, de a verzió használt Win 2 fut egy magasabb TDP. Az egy  2S még mindig veri, hogy a számítógép a legtöbb CPU teszt, de a Win 2 jön ki előre néhány grafikai referenciaértékek futottam.

Ne érts félre — ezek az eszközök nem igazán tervezték vérző élű játék. De meg kell tudni futtatni néhány régebbi játékok, vagy akár újabb címek grafikai beállítások alacsony vagy közepes szinten.

Ezt sokkal nehezebb volt megcsinálni az eredeti  jógával. Sőt, csináltam egy összehasonlító videót, ami többek között azt mutatja, hogy az ördög sírhat, ha egyszerre fut mindkét eszközön. A játék úgy néz ki, mint ez fut lassú mozgás az egy  , miközben játszik simán az egy  2S. annak érdekében, hogy hasonló frame árak az első generációs modell kellett csökkenteni a kijelző felbontását 640 x 400.

Ami a Való Világ használatát, az egy  2S  könnyen lépést tartani csak szinte minden feladatot, amit vetettem rá. Ez magában foglalja a tornádóról szóló cikkek Liliputing megnyitása közben több mint 10 böngésző fülek egyszerre, streaming HD videókat a YouTube-on, illetve más weboldalakon, szerkesztett dokumentumok a LibreOffice-ba, majd játszott egy kicsit a point-and-click kaland játék Broken Age (ami elkezdtem játszani, míg a vizsgálat a Topjoy Sólyom).

Az alapfeladatokhoz elég nehéz megkülönböztetni ezt a számítógépet az 5 wattos, kétmagos Y-series processzorával, és egy modellt az Intel 15 wattos, négymagos U-series chipjeivel.

A különbségek tényleg hatnak, ha több erőforrás-intenzív dolgot akarsz csinálni. Például bekapcsoltam a kéziféket, hogy átkódoljak egy videót a H. 265 codec-kel, és rájöttem, hogy több mint kétszer annyi időbe telt, mint egy  2S-en, mint egy Dell XPS 13-on Intel Core i5-8250U processzorral.

Ez nem feltétlenül az a számítógép lenne vásárolni, ha keres egy gép video szerkesztés vagy más igényes feladatok útközben.

De ez egy kis sokoldalú eszköz, amit igazán lehet használni az általános célú Számítástechnika... feltételezve, hogy nem bánja, ha megáll, hogy töltse fel az akkumulátort hébe-hóba.

Egy Netbook azt mondja, az egy  2S  kell kap akár 12 óra akkumulátor élettartamát. Azt hiszem, 3-4 óra valósághűbb ... bár ez határozottan attól függ, hogy mire használja a számítógépet.

A játék gyorsabban lemerülhet az akkumulátorról. A videók nézése hosszabb futási időt is kínálhat (feltéve, hogy nem streaming videókat, miközben más dolgokat is csinál egyszerre).

A számítógép USB - C hálózati adaptere elég kicsi, így nem lenne nehéz magával vinni. Ez támogatja a gyors töltés, így nem kell csatlakoztatni a PC-t nagyon hosszú, hogy töltse fel az akkumulátort. De akkor valószínűleg szeretné csomag a töltő, ha azt tervezi, hogy használja a számítógépet több mint néhány órán át.

Az is lehetséges, hogy lehet, hogy képes használni egy külső akkumulátor csomag, ha van egy, amely támogatja az USB teljesítmény szállítás, de nincs kompatibilis elemeket, így nem tudtam, hogy tesztelje ezt az elméletet.

Egy másik dolog, hogy tartsa szem előtt, hogy egy erősebb processzor jön... egy zajosabb ventilátor.

Az egy  2S lehet elég hangos, amikor a CPU rúgja a nagy sebességfokozatú.

A ventilátor alapvetően úgy tűnik, hogy három beállítás: alacsony, közepes, magas. A csendes módot a Ctrl+ Esc billentyűk lenyomásával válthatja ki, hogy a ventilátor a legalacsonyabb, legkevésbé hallható beállításon maradjon.

Nincs lehetőség, hogy kapcsolja ki a ventilátor teljesen, de ez elég csendes a legalacsonyabb beállítást. Sajnos a számítógép tart egy kis teljesítmény hit, amikor belép a csendes mód. Annak érdekében, hogy a rendszer ne túlmelegedjen, egy Netbook csendes mód nem csak lelassítja a ventilátort, hanem lelassítja a processzor frekvenciáját is egy kicsit.

Nem vettem észre sok különbséget, miközben szörfözés az interneten csendes módban, de én is nem tesztelte a számítógépet alaposan ebben a módban.

Tud Linuxot futtatni? Fel tudod frissíteni?

Igen és nem.

Vettem Ubuntu 18.04 LTS for a spin a Mini laptop 2S  nemrég, a legtöbb funkció úgy tűnt, hogy jól működik a dobozból. WiFi működik. A hang működik. A hangerő és a fényerő működéséhez szükséges billentyűparancsok. Amikor a számítógép tablet módban van, a billentyűzet kikapcsol, hogy elkerülje a véletlen billentyűk lenyomását.

Az érintőképernyő és a toll bemenete egy kicsit zavaros, de ez részben annak a ténynek köszönhető, hogy a kijelző méretezése 100% - ra van állítva a dobozon kívül, ami miatt az érintéscélok elég kicsik.

Azok az emberek, akik több időt töltenek a Linux javításával, mint én, talán képesek lesznek megoldást találni ezekre a kérdésekre. De mint laptop, az egy  2S  úgy tűnik, hogy kezelni Ubuntu Linux elég jól.

Van néhány módja annak, hogy boot Ubuntu vagy egy másik Linux disztribúció egy USB flash meghajtó.

Az egyik az, hogy kikapcsolja a számítógépet, behelyezi az USB flash meghajtót, majd nyomja meg a bekapcsoló gombot, majd az Fn+F7 menüt, hogy hozzon létre egy menüt, amely lehetővé teszi, hogy úgy dönt, hogy indul a flash meghajtó vagy a beépített tároló.

A másik, hogy nyomja meg Del indításkor, hogy adja meg a BIOS / UEFI beállításokat, ahol meg lehet változtatni a boot eszköz prioritás. A Secure Boot alapértelmezés szerint le volt tiltva az ebben a felülvizsgálatban szereplő egy  2S-en, ami segíthet egyes operációs rendszerekben, amelyek esetleg nem támogatják a funkciót. De akkor is kapcsolja be a Secure Boot az UEFI beállításokat.

Szeretné frissíteni a RAM, tároló, vagy más összetevők? Sok szerencsét.

Hat csavart eltávolíthatsz, hogy kinyisd a táska alját, és megnézhesd a számítógép belsejét. De az egyetlen összetevő, amely úgy néz ki, még távolról könnyű frissíteni a vezeték nélküli kártya.

Ha igazán ambiciózus voltál, gondolom megpróbálhatnád kicserélni a 25 Wh akkumulátort, ha találnál egy másik kompatibilis modellt.

Az is lehetséges, hogy az egy  2S, mint egy kis asztali számítógép. Csatlakoztasson egy micro HDMI kábelt, amely külső kijelzőt is csatlakoztathat. Csatlakoztasson egy USB-elosztót, majd használjon vezeték nélküli egeret és billentyűzetet.

Elméletileg egy csomó tartozékot egyszerre csatlakoztathat USB-C elosztóval, adapterrel vagy dokkolóval. A tesztem lehetővé tette, hogy egyetlen kábellel csatlakoztassam a kijelzőt, az Ethernet kábelt, a hangszórókat, a vezeték nélküli billentyűzetet és az egér dongle-t.

Sajnos nem lehet feltölteni a laptopot az adapter használata közben — míg a hub rendelkezik egy USB-C porttal, amely elméletileg támogatja az USB tápellátást, a Mini laptop 2S nem töltődött, amikor csatlakoztattam a töltőkábelt.

Ítélet

A másodlagos eszköz, az egy  2S  egy nagyon szép kis gép. Használhatja, mint egy Windows tablet, vagy mint egy kis laptop, amely képes valódi munkát.

Kiváló teljesítmény, kompakt, sokoldalú design, és szinte garantálhatom, hogy az emberek megállnak kérdezősködni róla, ha nyilvánosan használod ezt a kis számítógépet.

De az esélyek, hogy akkor végül mondani nekik, hogy milyen jó, hogy egy teljes értékű PC, amely elfér a zsebében ... és milyen fájdalom, hogy írja be az apró (és kínos) billentyűzet, és milyen nehéz lehet, hogy vegyenek részt a szokásos munkafolyamat egy 7 hüvelykes képernyőn.

Míg kínál megfelelő teljesítmény a dokumentum szerkesztése, netezés, illetve más könnyű feladatok, nem akarja használni ezt a számítógép nagy teljesítményű audio -, video -, vagy képszerkesztő, vagy egyéb feladatokat, amelyek valószínűleg tényleg tolja a hardver a határértékeket.

Ez nem egy olyan eszköz, amely valóban helyettesíti a laptop vagy okostelefon. Ez inkább egy társ eszköz az emberek, hogy lehet, hogy már egy-egy minden.

Aztán újra, akkor könnyen költeni, hogy sok pénzt egy iPad Pro + billentyűzet vagy egy felület Go + típusú fedél. A különbség az, hogy az egy  2S  kisebb, beépített billentyűzet. Ezek a különbségek átkok és áldások.

Ez egy 2-in-1 számítógép, amely nem igényel további hardvert használni, mint egy laptop. Elég kicsi, hogy mindenhová elvigye. De ahhoz is elég kicsi, hogy bizonyos feladatokhoz elég fájdalmas legyen használni. És elég drága ahhoz, hogy ne számítson hirtelen vásárlásnak.

Ha úgy érzi, másképp, én tényleg úgy gondolom, hogy az egy  2S  valószínűleg a legjobb 7 hüvelykes kabrió lehet kapni December 2018. Ez megváltozhat a nem túl távoli jövőben. Rivális GPD várhatóan bemutatja a következő generációs hardver időben a fogyasztói elektronikai Show januárban. És egy Netbook képviselő nemrég utalt rá, hogy már dolgoznak a Mini laptop 3-on.

Ne feledje, hogy a kupon csak jó az első 100 ember, hogy használja, bár, így ha az üzlet elfogy, akkor a végén fizet, bármi is a jelenlegi lista ára.


Leave a comment
Note: HTML is not translated!