>> Kizárólag csak bevizsgált, megbízható és szűrt beszállítók termékeit ajánljuk! <<

loading...
Akció!

ÚJ WIN4 Érintőképernyős Játékkonzol 1TB SSD Merevlemez 1TB 70000+ Játék Windows11 A PS2 PS3 WII SS Retro Kézi Játékkonzol számára – Szín: Gesztenye

(1 vásárlói értékelés)

427256 Ft

1. A WIN 4 egy rendkívül sokoldalú, hordozható játék- és munkaeszköz, amely teljesítményében versenyképes a hagyományos számítógépekkel.
2. A játékok során stabil, 45-60 fps kínál, ami kiváló élményt nyújt az AAA játékokhoz is.
3. Erős AMD Ryzen 7 6800U CPU és AMD Radeon 680M integrált grafikával rendelkezik, amely versenyre kel a dedikált GPU-kkel.
4. Nagy teljesítményű memória és SSD opciók biztosítják a zökkenőmentes játékot és munkát.
5. Kényelmes fizikai billentyűzet, konfigurálható gombok, és számos egyedi funkcióval rendelkezik, mint például az ujjlenyomat feloldás és a hátoldali gombok testreszabhatósága.

Leírás


„A WIN 4 szintén támogatja a WIN 3 okos dokkoló állomását. A hátoldalt csak annyit kell cserélni, hogy illeszkedjen a hátsó klip modulhoz. A dokkoló állomás nemcsak töltést biztosít, hanem egy hubot is kínál több porttal, amelyek lehetővé teszik az átfogó töltést és a kapcsolatot más perifériákkal, például vezetékes hálózati interfésszel vagy külső kijelzővel.”

 

Csatlakozók listája:

3 × USB 3.2 Gen2 Type A sebességgel akár 10 Gbps-ig

1 × USB 3.2 Gen2 Type C sebességgel akár 10 Gbps-ig

1 × HDMI 2.1 csatlakozó, amely támogatja a 3840×2160 felbontást és 60 Hz frissítési gyakoriságot

1 × 10/100/1000 Mbps-es adaptív RJ45 port

Csatlakozók és billentyűzetképek:

 

Teljes sebességű USB4, akár 40 Gbps sebességgel, támogatja az eGPU-t és a PD gyors töltést; teljes körű USB Type-C, 10 Gbps sebességgel, közvetlenül csatlakoztatható a dokkhoz és támogatja a PD gyors töltést; USB Type A, 10 Gbps sebességgel; támogatja az A2 szintű microSD kártyahelyet, 160 MB/s olvasást és írást.

 

Egy sokoldalú eszköz, amely számos felhasználási esetet elégít ki az Összes igényét kielégítendő

Nemcsak játékokhoz használható, hanem munkához is. Bárhová magával viheti, egy nagy teljesítményű hordozható számítógép és produktivitást segítő eszköz, amely versenyezhet a jelenlegi népszerű PC-kkel.

Játék képsebesség tesztek

Erős teljesítményű grafikus kártya

1920×1080 felbontás alatt

Az AAA játékok biztosan futnak 45~60 képkocka/mp sebességgel.

 

 

* A single-core és multi-core teljesítményértékek a Geekbench 5 Benchmark alapján vannak.
* A magos kijelző teljesítményértéke a Geekbench 5 Vulkan benchmarkja alapján van.
* Amikor csatlakozik egy külső eGPU-hoz, a játék képsebessége nagy felbontás mellett javítható, a játék pedig simábban fut, sőt egyedi fénykövetési hatást is lehet bekapcsolni.
* Dupla rendszer azt jelenti, hogy a Windows 10/11 mellett támogatja a SteamOS-t (amit a Valve szolgáltat). Azonban a WIN 4 nem korlátozódik a dupla rendszerekre, hanem több rendszert is támogathat, bár néhány rendszer hiányozhat a meghajtó támogatásából.

„A mindkét végén kerekített sarkú tervezés biztosítja a súly kiegyensúlyozott elosztását a kezek között. Az előreugró fogás és az egyedi csúszásmentes tervezés pedig ígéretet jelent egy kényelmesebb játékélményre.

A PSP kerekített sarkú tervezésétől inspirált WIN 4 biztosítja a súly kiegyensúlyozott elosztását a kézben tartott eszköz között. Az ergonómikus előreugró fogás és az egyedi csúszásmentes tervezés, amely növeli a súrlódást és megakadályozza a kéz elcsúszását és leesését. Az eszköz teste továbbra is az LG-DOW 121H repülőgépipari ABS kompozitgyantát alkalmazza, amelynek Rockwell keménysége akár 109R, és hajlítószilárdsága akár 26000 kg/cm2 is lehet. Matt bevonattal rendelkezik, az egész eszköz fekete vagy tiszta fehér, és gazdagon textúrázott, anélkül, hogy bármilyen ragyogást okozna.”

 

A WIN 4 egy 6 hüvelykes szemvédelmi képernyőt alkalmaz, natív tájképernyőtervezéssel. Nem kell aggódnia a portréképernyő problémája miatt, amikor régebbi játékokat játszik. Az imádott 16:9 felbontási arányú 1920×1080 felbontás, lefelé kompatibilis 1280×720 felbontással, 368 PPI, támogatja a 60 Hz és 40 Hz frissítési gyakoriságot. Corning Gorilla Glass 5 és DC fényerőszabályozó nélkül villódzási problémák; A WIN 3 csúsztatható borítéktervezését alkalmazza, de nagyobb képernyővel, keskenyebb kerettel és szélesebb látóterrel.

 

Az AMD Ryzen 7 6800U egy CPU, amely a 6 nm-es gyártástechnológián alapul, 16 MB L3 cache-t kínál, 8 maggal/16 szállal, és legnagyobb turbo frekvenciája 4,7 GHz. Az AMD Radeon 680M integrált grafika egy teljesen új RDNA2 architektúrával rendelkezik, 12CU-val és 768 shader feldolgozóval. Az RDNA1 architektúrához képest ugyanolyan energiafogyasztás mellett 30%-kal magasabb frekvenciát biztosít, ami teljesítmény-növekedést eredményez watt-onként akár 54%.

Az AMD Radeon 680M félpontos lebegőpontos művelettel (FP16) szemben hasonló teljesítményt nyújt, mint a NVIDIA GeForce GTX 1060 dedikált GPU.

A 4 csatornás LPDDR5 memóriának köszönhetően a RAM memória sávszélessége is megnőtt, ami közel háromszoros teljesítményt eredményez az előző generáció Radeon Vega 8 integrált grafikájához képest! Még a félpontos lebegőpontos műveletek (FP16) terén is felülmúlja a NVIDIA GeForce GTX 1060-t, vagy az egységes pontosságú lebegőpontos műveletek (FP32) terén a NVIDIA GeForce MX550-et is, és támogatja a DirectX 12 Ultimate-t.”

„Grafikus kártya elméleti teljesítmény összehasonlítása

 

A WIN 4 32-bites 4-csatornás LPDDR5 RAM memóriát alkalmaz, amelynek elméleti memóriasávszélessége akár 204,8 GB/s is lehet, mind 16 GB / 32 GB kapacitással választható. A memóriát a VRam-ra is lehet kiosztani, hogy ne kelljen aggódnia a játék RAM túlterheltsége miatt, ami segít egy simább játékélmény nyújtásában.

 

1TB / 2TB M.2 NVMe 2280 SSD opciók, rendkívül nagy tárolási lehetőséggel és példátlan bővíthetőséggel.

Az AMD Ryzen 7 6800U támogatja a PCIe Gen4 buszspecifikációkat, amelyek megkétszerezik a sávszélességet. Ezért a WIN 4 tökéletesen támogatja a PCIe Gen4×4 2280 SSD-t, lefelé kompatibilitással a PCIe Gen3×4 2280 SSD-re, egy elméleti áteresztő képességet kínálva akár 7,877 GB/s sebességgel. Az eszköz hivatalosan 1TB/2TB 2280 SSD-vel (PCIe Gen3×4) szállítják alapértelmezés szerint, kapacitást tekintve nincsenek elméleti korlátok.

Dedicated TDP Adjusting Tool
Különböző optimalizálási tervek, egylépéses játékélmény

A ‘MotionAssistant’ kifejezetten a GPD sorozathoz fejlesztették ki. Sok optimalizálási eszköz áll rendelkezésre, például: a TDP energiafogyasztás 1W lépésekkel állítható, GPU zárolt frekvencia, rögzített TDP, előtérbe helyezés egyetlen gyorsbillentyűvel, felhalmozódik a játék képernyőjén, testreszabható vissza gombképek gyorsbillentyűi, és a beállítások módosítása anélkül, hogy meghívná a ‘MotionAssistant’-et stb. Sokoldalúbb, mint a SteamOS. Az „Energia vezérlő panel” eszközt az tengerentúli felhasználók fejlesztették ki, amely lehetővé teszi a különböző paraméterek intuitívabb beállítását.

 

* A MotionAssistant és a Power Control Panel eszközök harmadik fél által lelkes felhasználók által fejlesztettek, és a szerzői jogok az eredeti szerzőt illetik.

* A fent említett optimalizációs eszközök, az eredeti szerző beleegyezésével, szelektíven integrálódnak a hivatalos firmware-be, és a GPD hivatalos weboldala is letölthetővé teszi őket.

Támogatja a Playnite nyílt forráskódú front-endet
23 klasszikus téma asztali felület, szabadon váltogatható.

14 főáramú játékplatform adatforrás
28 játékkönyvtár integráció, támogatás emulátor játékkönyvtárakhoz

A játékplatformok, mint például a Steam, Epic, Uplay stb. erőforrásai egységesen importálhatók és kezelhetők a Playnite által, támogatva 14 főáramú játékplatform adatforrását, 28 játékkönyvtár integrációját, és támogatva az emulátor játékkönyvtárakat.

„Az exkluzív hátoldali 4G LTE modul (opcionális) támogatja a kapcsolatot az összes mobilhálózathoz, lehetővé téve a játékot bárhol és bármikor

Annak érdekében, hogy biztosítsuk, hogy a felhasználók bármikor és bárhol játszhassanak, a WIN 4 egy további hátoldali 4G LTE modult használ, amely támogatja a 4G TD-LTE, FDD-LTE és 3G CDMA hálózatokat, valamint Nano-SIM kártyát. A modul nem standard, hanem opcionális funkció. Szükség esetén egyszerűen illessze fel a modult a készülék hátoldalára! Hasonlóképpen, a WIN 4 akár hátoldali modulokat is kínálhat, amelyek támogatják a M.2 2230 vagy 2242 SSD-t, hogy könnyebb legyen a tárhely kiterjesztése.”

„A felhasználók által átrendezhető 2 fizikai programozható hátsó gomb, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az újratervezést

Játék közben általában nem nyitják meg a felső fedelet, mivel a billentyűzetet nem használják. Azonban, ha meg kell nyomni egy olyan billentyűt, amely nincs a gamepadhez rendelve, minden alkalommal kellemetlen lenne felhúzni a fedelet. Annak érdekében, hogy a készüléknek nagyobb rugalmasságot kínáljunk, a WIN 4 hátoldalára 2 fizikai gombot helyeztünk el, amelyek lehetővé teszik a billentyűkombinációk és időközök könnyű testreszabását.”

„A L1/R1 ravaszgombok a WIN 4-en RGB környezeti világítást kínálnak különböző világítási módokban, a világítás színei változtathatók és többféle világítási hatás mód áll rendelkezésre.”

„A L2 / R2 lineáris analóg ravaszgombokat támogatnak, amelyek progresszív nyomást is támogatnak, és lehetővé teszik a finom gyorsítást a versenyjátékokban, illetve a lövöldözős játékokban a fegyver ravaszok érzékenységét.

A legnépszerűbb játékok nagyrészt kapcsolódnak autókhoz, fegyverekhez vagy sportokhoz. A WIN 4 a WIN 3-ban található lineáris analóg ravaszgomb folytatása. A 27 fokos dőlésszög 256 (0~255) állapotváltozást képes előállítani, és az gyorsulás értékét numerikus utasításokká alakítja át. Ha egy veterán versenyjátékos vagy, a WIN 4 biztosan forradalmi lesz a simaság minősége szempontjából – az Ön versenyautójának fokozatos gyorsítása és fegyverének ravasznyomása egy még életszerűbb élményt fog nyújtani.”

„Az ALPS eredeti dupla 3D nagy joystickok visszatérése az eredeti elrendezéshez, összehasonlítható a legjobb minőségű Seimitsu és Sanwa joystickokkal

A WIN 4 visszatér az analóg stick hagyományos elrendezéséhez. Az analóg stick sapka fel van bontva a hem és a fedő sapkára, ahol az előbbi szorosan tartja az utóbbit, hogy megelőzze a potenciális kiesést. Az eredeti ALPS dupla 3D nagy joystickok hosszabb utazási távolságot és kisebb ellenállást ígérnek. Annak ellenére, hogy enyhe áldozatot hoz a reakciósebességben, a tervezés jelentősen javítja a pontosságot. Amikor harci játékokban vesz részt, a joystickok teljesítményt nyújtanak, amely összehasonlítható a legjobb minőségű Seimitsu és Sanwa termékekkel. Az L3/R3 támogatott, ha lefelé nyomják.”

„Dupla nagyméretű rázó motorok állítható rezgésintenzitással és a kikapcsolási lehetőséggel

A WIN 4 dupla nagyméretű rázó motorokat alkalmaz állítható rezgésintenzitással, hogy fokozza a rezgésélményt. Amikor lövöldözős játékot játszik, érezheti a fegyvere visszarúgását; míg a készülék rezeg, amikor beindítja a versenyautóját. A készülék finomított rezgése és a sokkal jobb tapadás teljesen elmeríti a játékban. Ha nem szereti a rezgéseket, egyszerűen kapcsolja ki.”

„A beépített 6 tengelyű giroszkóp lehetővé teszi, hogy bármikor mozgásérzékelős játékokat játsszon

A beépített 6 tengelyű giroszkóp lehetővé teszi a testmozgások lefordítását különböző mozgásműveletekké játékokban. Az emberi mozgások meghatározhatják így a versenyautó irányát, a célzáskor pedig a fegyvert, így változatosabb játékstílust kínál. Az exkluzív giroszkóp beállító szoftver lehetővé teszi a többfunkciós paraméterek szabad beállítását, hogy rugalmasabb játékélményt kínáljon!”

„Elrejtett fizikai billentyűzet dombkapcsoló gombokkal és állítható háttérvilágítással

A WIN 4 tervezése visszahozza a hagyományos fizikai billentyűzetet dombkapcsoló gombokkal. Amikor a ‘QWERTY’ teljes elrendezésű billentyűzet előkerül, a fehér háttérvilágítás felgyújtja a billentyűket. A háttérvilágítás fényerősségét 3 szinten lehet beállítani: erős, gyenge és kikapcsolt.”

„Az asztali számítógépekhez hasonló nagyméretű turbina ventillátor és vastag hőcsövek, amelyek 35%-kal növelik a hőelvezetés hatékonyságát a WIN 3-hoz képest

Annak ellenére, hogy kicsi mérete, a WIN 4 sosem engedi kompromisszumokra a teljesítménykapacitás és a hűtési megoldás terén. A hűtési megoldás egy nagyobb ventillátort használ, mint a WIN3-ban található, amely 34%-kal több levegőt szállít, a hőcsövek pedig 50%-kal vastagabbak, növelve a hőátadást 50%-kal, és az összes hőleadási hatékonyságot 35%-kal növelve.

Az PWM ventillátor forgási sebessége beállítható a BIOS beállításokban, ami azt jelenti, hogy amikor a belső hőmérséklet 40℃ alatt van, a ventillátor csak a teljes fordulatszámának 20%-án működik, amikor a hőmérséklet meghaladja a 40°C-ot, a ventillátor forgása 2% PWM-mel felgyorsul, elérve a 100%-ot.

A felső részen található magas sebességű szellőzőcsatornával kombinálva a hő gyorsan el tud távozni, valós tesztek során a készülék teljesen csendes marad működés közben egy 18W TDP mellett. Végül is, a zajszintje alacsonyabb, mint a WIN 3 zajszintje, amikor az 28W TDP-vel működik.”

 

„Kettős lineáris AAC sztereó hangszórók nagy hatásfokkal, nagy PSRR-rel, alacsony zajszinttel és okos PA-val a kettős amplitúdó növeléséért, hangos és tiszta hangot kínálva.

A hang terén a WIN 4 örökli a WIN 3 és a WIN Max 2 kiváló tervezését, azáltal, hogy magas PSRR okos PA-t alkalmaz a jobb energiatakarékosság és alacsonyabb zajszint érdekében. Eközben német AAC szuper lineáris sztereó hangszórókat használ, a hangszóródob alapanyagával kiegészítve, ami egyenértékű egy 0,9cc nagyméretű hangszóródob tervezéssel. A kettős tekercsel vezérelt membrán nem csak kiegyensúlyozza az rájuk nehezedő erőket, hanem fokozza és megduplázza az amplitúdót is, ami kivételesen hangos és tiszta hangot eredményez!”

„Az extra optikai ujj navigáció könnyebbséget nyújt a játékhoz és a munkához

Annak érdekében, hogy elkerülje az ismétlődő váltást a ‘joystick/egér’ között, a készülék jobb alsó sarkában hozzá lett adva a Pocket 2 optikai egérérzékelője. Most képes lesz egérrel irányítani az asztali gépet a játékban és a munkában, még a gamepad mód alatt is. Az előnyök az alábbiakban összegezhetők:

A WIN 4 négyféle navigációs bevitelt integrál, ideértve a billentyűzetet, a jobb analóg karokat, az optikai egérérzékelőt és az érintőkijelzőt.”

„Az ujjlenyomat feloldást megtartja, hogy elkerülje a jelszó beírását minden alkalommal

Ha ideiglenesen elhagyja a készüléket, a képernyő zárolódik, és minden alkalommal meg kell csúsztatnia a borítót, hogy beírja a jelszót, ami igen kellemetlen. A WIN 4 megtartja az ujjlenyomat feloldás funkcióját az alsó bal oldalon, és a rendszer egyetlen ujjal és egyetlen gombbal feloldható!”

„Teljesen új USB4 port, amelynek adatátviteli sebessége akár 40 Gbps, támogatja a Thunderbolt 3 protokollt és a külső grafika készülékhez (eGPU) való csatlakozást az AAA játékok játszásához

Az USB4 támogatja a Thunderbolt 3 protokollt, amely növeli a csatlakoztatott eszközök mindegyikének adatátviteli sebességét akár 32 Gbps-ig (4 GB/s). A külső grafikus készülékhez (eGPU) való csatlakozással csodálatos élményben részesül, még a legújabb AAA játékok is szignifikánsan javuló FPS-t és simább grafikát kapnak.”

* Ajánlott az Nvidia RTX10, 20 és 30 beépített grafikaerősítő, az AMD Radeon RX 6XXX sorozat és az Intel ARC Axxx sorozat helyett.

„Dupla Type-C port dizájn (az egyik USB4) biztosítja mindkét kapcsolatot külső kijelzőhöz és töltéshez.

A WIN 3 hosszú ideje kritikával találkozott a felhasználók részéről, mivel csak egyetlen Type C portot biztosított. A WIN4 egy dupla Type-C port dizájnt alkalmaz (az egyik USB4), amely támogatja a külső kijelzőhöz való csatlakozást, valamint a töltést!”

 

/>

/>

/>

/>

/>

/>

– Mozgásérzékelős technológia: Igen
– Játéktípus: Játéklaptop
– Anyag: Fém
– Szélesség: 28 mm
– Magasság: 92 mm
– Mélység: 220 mm
– Bővíthető tárhely: Igen
– Akkumulátor kapacitás: 45,62 Wh
– Bluetooth kompatibilis: Igen
– Wi-Fi: Igen
– Adattárolási kapacitás: 1 TB
– Tartalmazott játékok: Öndownloadek
– Kategória: Kézi játékosok
– Töltőcsatlakozó típus: Mini USB
– Kijelző felbontása: 1920×1080
– Kijelző típus: IPS
– Operációs rendszer: Windows
– Támogatott nyelvek: Japán, francia, német, olasz, spanyol, portugál, orosz, angol, svéd, lengyel, görög, török, koreai, holland, latin-amerikai spanyol, brazil portugál, egyszerűsített kínai, hagyományos kínai stílus, ukrán
– Csomag: Igen
– Kommunikáció: Wi-Fi
– Érintőképernyő: Igen
– Színes kijelző: Igen
– Kijelző mérete: 6,0″
– Márka: GPD
– Származás: Főszárazföld Kína
– Grafikus kártya modell: AMD Radeon 680M
– Jellemző: Bluetooth, háttérvilágítású billentyűzet, ujjlenyomatolvasó
– Hálózati kommunikáció: Bluetooth kompatibilis, Wi-Fi
– Vezeték nélküli interfészek: Bluetooth 5.2
– Kijelző frissítési gyakoriság: 90 Hz
– Operációs rendszer: Windows 11
– Képernyő felület: Ragyogó
– Ajánlott felhasználás: Tanulás, üzleti felhasználás, játék, dizájn, napi szórakoztatás
– Akkumulátor élettartam: akár 4 – 6 óra
– Billentyűzet: Érintőpárna, háttérvilágítású billentyűzet
– Súly (akkumulátorral együtt): 1,5 kg
– Max Turbo frekvencia: 4,7 GHz
– Magok száma: 8
– Hőtervezési teljesítmény: 50 W
– Memória típusa: DDR5

További információk

Motion-sensing technology

Handheld

Data Storage Capacity

1TB

Material

Metal

Width[mm]

28 mm

Height[mm]

92mm

Depth[mm]

220mm

Expandable storage

YES

Battery Capacity[mAh]

45.62Wh

Bluetooth-compatible

YES

Package

Yes

Games Type

Gaming Laptop

Games included

Self download

Category

Handheld Game Players

Charging Interface Type

Mini USB

Screen Resolution

1920×1080

Screen Type

IPS

Operating System

Windows 11

Supporting Language

Japanese,French,German,ITALIAN,Spanish,Portuguese,Russian,English,Swedish,Polish,Greek,Turkish,Korean,Dutch,Latin American Spanish,Brazilian Portuguese,Simplified Chinese,Traditional Chinese Style,Ukrainiaan

Wi-fi

YES

Communication

Wi-Fi

Screen Refresh Rate

90Hz

Screen surface

Glossy

Display Size

6.0"

Brand Name

GPD

Origin

Mainland China

Graphics Card Model

AMD Radeon 680M

Feature

bluetooth,Backlit Keyboard,Fing

Network Communiction

Bluetooth-compatible WIFI

Wireless Interfaces

Bluetooth 5.2

Touch Screen

Yes

Color Display

Yes

Battery lifetime

up to 4 – 6 hour

Keyboards

Touchpad,Backlit Keyboard

Weight (Battery Included)

1.5Kg

Max Turbo Frequency

4.7GHz

Number of Cores

8

Thermal Design Power

50w

Memory Type

DDR5

ÚJ WIN4 Érintőképernyős Játékkonzol 1TB SSD Merevlemez 1TB 70000+ Játék Windows11 A PS2 PS3 WII SS Retro Kézi Játékkonzol számára – Szín: Gesztenye termékről 1 értékelés

  1. Renesmae Knapp

    powerful game console!god of war 1.2.3,devil may cry 5,so powerful!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vedd meg most